Přidejte recenzi na naše Facebookové stránky!

Mockrát děkujeme za desítky recenzí, které jste již přidali. Vážíme si vaší přízně!

 

Přidejte další recenzi na naše webové stránky...

Odesláním formuláře přidáte svoji recenzi do této sekce

Naše studio má nejvíce doporučení na celorepublikovém portálu MUJSALON.COM v kategorii NEHTY!

http://doporucujeme.promomujsalon.com/

Recenze

 
Datum: 23.08.2017 20:55
Jméno:: Stuchlíková
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Velmi oceňuji precizně odvedou práci paní Hrdové-manikerky.Gelové nehty vypadají zcela přirozeně a vydrží i při fyzické práci rukama...
Hodnocení celkového dojmu:: spokojenost
 
Datum: 26.01.2017 04:31
Jméno:: Bronislava Vykydalová
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Naprostá spokojenost s pedikůrou, kterou provádí paní Dobešová. Chodím k paní Dobešové dlouho - ještě na Žampachovu ulici, jsem stálým klientem a vždy velmi spokojená. Chválím vždy čisté prostředí, pečlivost při práci, k dispozici časopisy, ochota paní pedikérky, vlídnost a výborná spolupráce s klienty - tento salon mohu jen vřele doporučit. Využívám i služeb paní Denisy.Odvádí kvalitní práci,která vydrží!Také její práci mohu vřele doporučit!! DENLEN je pro ruce a nohy splněný sen !!
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Jsem naprosto spokojená,ráda a s důvěrou svěřím dámám své ruce a nohy!!Děkuji,že tu pro nás jsou!
 
 
Datum: 21.06.2016 12:41
Jméno:: Jarmila Ingerlová
E-mail: xxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Naprostá spokojenost s pedikůrou, kterou provádí paní Dobešová. Chodili jsme k paní Dobešové již na Žampachovu ulici, jsme stálí klienti a vždy velmi spokojení. Chválíme vždy čisté prostředí, pečlivost při práci, k dispozici časopisy, ochota paní pedikérky, vlídnost a výborná spolupráce i se staršími klienty - tento salon můžeme jen vřele doporučit.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Nevím, co by se mělo zlepšit. My jsme naprosto spokojeni.
 
Datum: 07.06.2016 08:50
Jméno:: Drápelová
E-mail: xxxxxxxxxx
Recenze: Chodím k paní Dobešové na pedikúru již nepočítaně let, ještě když měla provozovnu na Žampachové ulici.
Jsem velmi spokojena s telefonickou bezproblematickou objednávkou, pečlivým ošetřením a příjemnou atmosférou. Mohu upřímně doporučit.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 25.05.2016 08:44
Jméno:: Bohumil Hlaváček
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Jsme s chotí klienty paní Lenky Dobešové déle než dvě desetiletí, z dob kdy působila v Žampachově ulici. Právě její odborná kvalifikace, pečlivost a vstřícnost nás vedla k tomu, že ji vyhledáváme i na jejím novém působišti v Merhautově ulici, výrazně vzdálenějším od našeho bydliště.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 24.05.2016 19:45
Jméno:: Nikol Falatková
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: Již pár let jsem měla problém s chodidly,Po několika návštěvách lékařů (chirurgie a kožní),byla všechna jejich léčení neúspěšná, obrátila jsem se na paní Dobešovou a využila její služby a odborné práce která byla velmi úspěšná. Jsem nadmíru spokojená a vřele doporučuji všem.

¨ Denlen není jen na jeden den ¨ :-)
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 23.05.2016 14:06
Jméno:: Petra Hendrychová
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Na pedikúru chodím k paní Dobešové už mnoho let. S její péči, trpělivostí, odborně provedenou prací a nevšední ochotou byla spokojena také moje téměř devadesátiletá maminka. Doporučila jsem pedikúru několika kamarádkám. Byly nesmírně spokojené. Poprvé jsem se také setkala s nevšední nabídkou pro toho, kdo má v den pedikúry narozeniny - má ji s 50% slevou.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Nenapadá mě nic, co by se dalo ještě zlepšit. Příjemné prostředí, všude čisto, klid a příjemná atmosféra. Kdo chce si povídá, kdo si jde pouze "odpočinout!, sleduje nejenom pečlivé provádění pedikúry, ale i půvabnou a milou paní Dobešovou.
 
Datum: 20.05.2016 20:46
Jméno:: Ludmila Florianová
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Chodím na pedikúru k paní Dobešové. Jsem velmi spokojena. Je tam příjemné prostředí, milé, usměvavé tváře a hlavně kvalitně provedená práce. Mohu doporučit všem.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Vše perfektní. Není co zlepšovat.
 
Datum: 17.05.2016 18:52
Jméno:: Věra a Jiří Bakalovi
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Již delší dobu využíváme vynikající služby "pedikura doma", kdy milá pí Dobešová k nám po předchozí domluvě dochází a dokonale profesionálně nám oběma dělá pedikuru v domácím prostředí. Pí .Dobešová chodila již tyto služby dělat mému otci , k jeho velké spokojennosti. Můžeme jen vřele doporučit ! 
Věra a Jiří Bakalovi
Hodnocení celkového dojmu:: spokojenost
 
Datum: 08.05.2016 17:39
Jméno:: Maruška
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Určitě doporučuji manikúru u paní Hrdové. Poprvé mi zde dělala nehty paní manikérka Libuška Kocourková. Po přestěhování z Denlenu jsem ji ještě zkusila v Maki studiu na Kounicové, ale bohužel žádná sláva. Barva mi už druhý den z nehtu slezla. Proto jsem se vrátila zpět do Denlenu, znovu vyzkoušela a konečně je výsledek mnohem trvanlivější, hlavně hezký tvar a rychlá práce. Děkuji. Sem se budu ráda vracet.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 22.03.2016 11:55
Jméno:: Lenka Křížová
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: První návštěva, velká spokojenost. Hezké prostředí, příjemná a velmi šikovná paní Hrdová. Doporučuji navštívit.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 11.03.2016 18:35
Jméno:: Koidlová Lenka
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Moc příjemné prostředí, rychlá a perfektní práce, krásný výsledek. K paní Hrdové se budu ráda vracet.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 03.03.2016 17:08
Jméno:: Martin Bezděk
E-mail: xxxxxxxxxx
Recenze: Byl jsem naprosto spokojený. Profesionální přístup. Potřeboval jsem zpevnit třepící se a lámavé nehty. Konečná matná gelová vrstva je naprosto přirozená a bez jakýchkoliv problémů mohu doporučit i pro muže.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 03.03.2016 08:03
Jméno:: ING.HORÁK MOJMÍR
E-mail: xxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Byl jsem dnes poprvé ve studiu, interiér je velmi pěkný, paní Hrdová je velmi milá a příjemná. S kvalitou práce jsem velmi spokojen.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 02.03.2016 20:48
Jméno:: Renata Staňková
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: K p.Hrdové jsem se po čase vrátila a mohu jen doporučit.Příjemná a klidná atmosféra,prostě relax.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 01.03.2016 07:46
Jméno:: Jana Šauerová
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: Můžu se jen připojit s pochvalou paní Hrdové - nehty vypadají naprosto přirozeně.
Je velmi rychlá, šikovná a milá, takže naprostá spokojenost.
Hodnocení celkového dojmu:: spokojenost
 
Datum: 29.02.2016 11:54
Jméno:: Martina Machová
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Byla jsem poprvé v salonu p.Denisy. Profesionální přístup k zákazníkovi,příjemné vystupování a precizní práce. Doporučuji všem, kteří váhají.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 24.02.2016 16:46
Jméno:: Šárka Dobrovolná
E-mail: xxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Dnes jsem v salonu byla poprvé a s prací paní Hrdové jsem velice spokojená, perfektní modeláž, byla šikovná, rychlá, milá a vstřícná, těším se na další doplnění :) určitě doporučuji
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 24.02.2016 13:38
Jméno:: Tereza Č.
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: S výsledkem jsem byla spokojená, Shellac perfektně držel po dobu 3 týdnů. Příště vyzkouším něco jiného, protože výsledek byl téměř totožný s mými přírodními nehty. Jinak můžu návštěvu salonu doporučit.
Hodnocení celkového dojmu:: spokojenost
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Jediný nedostatek jsem viděla v malém výběru odstínů.
 
Datum: 23.02.2016 14:01
Jméno:: Svatava
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Bohuzel jsem spokojena nebyla.Modelaz trvala priblizne 3 hod,tvar nehtu nebyl stejnomerny,vrstva gelu neprimerene vysoka a nehty vydržely sotva 10 dni odchazela jsem s nedostatecne zaschlym hornim lakem.Celkove p.Kocourkova jez v salone pracuje udajne kratce, hodnotim katastrofalne a rozhodne nikomu ze sveho okoli nedoporucuji.Nevim jak je to u majitelky salonu s tou zkusenost nemam..
Hodnocení celkového dojmu:: nespokojenost, ale příště to bude třeba lepší
 
Datum: 16.02.2016 22:26
Jméno:: Iva Hosová
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Dnes jsem na doporučení byla poprvé u paní Hrdové a doporučení nezklamalo (mám s čím srovnat). Byla jsem velmi spokojená - přijemné prostředí a jednání, rychlé a kvalitní provedeni, nehty jsou moc pěkné! A ten výběr...!!! ;)
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 08.02.2016 14:17
Jméno:: Zuzka
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Vse na jedničku! pani Hrdova je moc sikovna!
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 02.02.2016 17:27
Jméno:: Kokesova
E-mail: xxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Opet jsem byla velice spokojena ..p.Hrdova pracuje velice kvalitne.Dnes jsem mohla navstivit jeji salon i presto ze mela nemocneho syna....dekuji
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 27.01.2016 12:16
Jméno:: Jitka H.
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Jsem stálou zákaznicí u p.Hrdové více než rok a nemůžu si stěžovat.
Vše super, přístup, prostředí, ochota.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 22.01.2016 11:58
Jméno:: Kateřina Šmídová
E-mail: XXXXXXXXXXXXX
Recenze: velká spokojenost, paní majitelka je milá, ochotná, poradí a její práce je perfektní
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 18.01.2016 14:57
Jméno:: Kateřina Řrzníčková
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Dnes proběhla moje první návštěva u paní Hrdové. Byla skvělá, nehty krásné, kůžičky kvalitně upravené, poradí, řekla mi co dělá, k čemu to je, doporučila olejíček na záděry. Milá, příjemná a profesionální. Těším se na doplnění :)
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 16.01.2016 19:16
Jméno:: Klára Hančíková
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: S doplněním nehtů jsem byla spokojená. Velmi příjemná obsluha, která se opravdu stará o zákazníka.
Budu se těšit na další návštěvu.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 16.01.2016 08:44
Jméno:: Zuzana Chomova
E-mail: xxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Praca pani Hrdove rychla precizna,spokojnost!
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad

Datum: 15.01.2016 20:17
Jméno:: Renata Macalikova
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: K paní Hrdové chodím již přes rok a maximální spokojenost mužů všem jen doporučit
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 12.01.2016 14:25
Jméno:: Dalimila K.
E-mail: xxxxxxxxxxxxxxx
Recenze: Jsem velice spokojena s p.Hrdovou....navstevuji salon patym rokem....velice se mi libi interier....tesim se na dalsi navstevu...
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Datum: 10.01.2016 13:41
Jméno:: dana s.
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Otřesné, paní Kocourková mi to dělala 4 hodiny a půl, každý nehet jinak dlouhý, samé bublinky, vůbec to není pěkné a ještě si naúčtovala
500 Kč !!! Nikomu nedoporučím !!!
Hodnocení celkového dojmu:: naprostá nespokojenost, příště sem už určitě nejdu
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Katastrofa !!!
 
Datum: 11.01.2016 19:07
Jméno:: Iv Danielová
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Služby tohoto salonu mám oblíbené. Pí. Hrdová i Dobešová jsou laskavé a odborníci. Jsem spokojená a nadále budu využívat jejich služby.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
   
Datum: 08.01.2016 11:45
Jméno:: Andrea
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Skvělý přístup i služby! Nehty skvěle drží. Není co vytknout :-)
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad

 

Datum: 07.01.2016 18:52
Jméno:: Jana Kopecká
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Se studiem DENLEN 100% spokojenst. Paní Hrdová má velice šikovné ruce. Nehty vydrží. Můžu jedině doporučit.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Nová paní na výpomoc nebyla ideální. Modeláž trvala 2 hodiny a 15 minut a výsledek rozhodne není perfektní.

 

Datum: 07.01.2016 14:55
Jméno:: Petra D'Aguiar
E-mail: xxxxxxxxxxxx
Recenze: Nová aplikace shellacu u paní Hrdové: profesionalní přístup, výborná práce. Těším se na další návštěvu :-)
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad

Datum: 22.12.2015 15:32
Jméno:: Zuzana
E-mail: xxxxxxx
Recenze: Druha návštěva studia, tentokrat u pani Hrdové, vse na jedničku!!!
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
Doplňující komentář (Co byste chtěli zlepšit?): Vse na jedničku;)

Datum: 06.08.2015 23:00
Jméno: Hanka Šímová
E-mail: XXXXXXXXX
Recenze: Příjemné dámy a perfektní péče, vstřícnost, jsem naprosto spokojená.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 

 

 

 

 

 

Datum:

14.07.2014 21:04
Jméno:: Nikol Vlahovičová
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: Gelove nehty super,maximalni spokojenost.Paní Hrdová je moc milá a šikovná.Mohu jen doporučit a na nehty už jen k Paní Hrdové do studia DENLEN.
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 28.03.2014 12:46
Jméno:: Dědková Zuzana
E-mail: xxxxxxxxxxxxx
Recenze: Na potažení nehtů gelem sem chodím už rok a jsem spokojená. Stále nové odstíny a vychytávky jako thermo nebo flip-flop gel. Ochota vyjít vstříc, když je potřeba naléhavě vyměnit termín. Věrnostní program, kde se dají nasbírat body na super slevy. Gel vydržel po dobu 3-4 týdnů bez problémů. Mohu doporučit. :)
Hodnocení celkového dojmu:: spokojenost
 
 
Datum: 31.03.2014 08:14
Jméno:: Jana
E-mail: xxxxxxxxxxx
Recenze: Dobrý den, studio DenLen mohu vřele doporučit, všem náročným zájemkyním. Paní Denisa je velice šikovná a nové gelovky nikdy netrvali déle než hodinu! Perfektní spokojenost jak se službami tak s osobní přístupem.
Na nehty chodím již skoro dva roky - začínala jsem na gelovkách, protože moje nehty jsem měla strašný. Po roce gelovek se mi moje nehty o poznání zlepšili a teď docházím na gel lak, který je naprosto perfektní!
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
 
Datum: 31.05.2013 14:08
Jméno:: Zuzana Malčíková
Recenze: Nejlepší nehty. můžu jedcine doporučit. velka spokojenost
Hodnocení celkového dojmu:: vše perfektní, bez výhrad
   

Poděkování za dlouholetou péči - Pedikúra

8.9.2014

Ctěná paní Dobešová,
den D má nastat až v neděli a snad se ho dožiji i Vaším přičiněněním, i když jsem to neměl a nemám lehké, věkem už jsem vlastně kádrovou rezervou pro krematorium. Děkuji Vám za dlouhodobou péči, která se už dá počítat nejen na roky, ale již na desetiletí od dne, kdy jsem poprvé zazvonil u vrátek v Žampachově ulici. Děkuji Vám za vstřícnost, za pochopení pro starce i jeho manželku.
Bohumil Hlaváček

Hodnocení na  FACEBOOK
 
 
Byla jsem zde sice jen jednu ale musím si pochválit paní manikérku a její péči o mne! Rozhodně mohu doporučit a ráda se zase vrátím! :)
 

 

 
http://denlen.sluzby.cz/ - hodnocení Dana Madílková
29.5.2013
Přístup perfektní - ochota se časově přizpůsobit, den předem info připomínka v SMS ohledně termínu, takže nikdy nezapomenu.:-) Nabídka např. kávy, vody. Svůj postup komentuje, tak že vím, co a proč mi právě dělá. Ceny rozumné, akce, věrnostní slevy. Ceník osobně nebo na netu, nebo předem informuje, takže se rozhodnu, jestli chci nebo nechci. Prostě rychlá, přesná, poctivá práce. Garantuje reklamaci -opravu do týdne zdarma, ale mě vše drží super, jsem spokojená. Celkově příjemné rodinné prostředí. Takže doporučuji dál :-)
 
8.8.2012 8:01:45 Silva Bláhová

Re: gelové nehty - levně v brně?

ahoj, doporučuju paní Hrdovou v Brně Černých Polích na Merhatove 130. Mrkni na net: www.denlen.cz má super ceny a je fakt šikovná, všude jinde mně nedržely a od ní už přes rok vše super. Je tam v salonu i možnost pedikúry,to dělá její mamka a je také moc šikovná. Navíc také nejlevnější v Brně. Takže tohle studio za sebe určitě doporučuju!!
 

http://www.rodina.cz/nazor15592250.htm

13.9.2011 19:05:34 Alena

Re: gelové nehty - levně v brně?

Ahoj, můžu rozhodně doporučit nehtové studio DENLEN -www.denlen.cz -paní Denisa Hrdová je velmi příjemná, nehty mi od ní vždy dlouho vydržely, nabízí z hygienických důvodů při každé návštěvě nový pilník, příjemné prostředí a ceny na Brno fakt skvělé. Základní gelová modeláž stojí 390,- Kč + zdobení, mívá ale různé slevové akce. Manikúru dělá za 160,-. Když srovnám některá luxusní a drahá nehtová studia - služby na stejné úrovni, jen ta cena je jiná :-)
 

www.omlazeni.cz

Já osobně mám velmi dobré zkušenosti s paní Hrdovou ze studia Denlen na Žampachové - Černá Pole. Ceny velmi příjemné, domácí prostředí... velká spokojenost. Nechala jsem si od ní uděla gelové nehty a musím se přiznat, že jsem byla ze začátku skeptická, protože jsem si je nechávala dělat předtím asi 3x na různých místech a pokaždé jsem je měla max. do 5 dnů pryč. A tentokrát mi držely velmi dobře. Také z hygienického hlediska spokojenost - na začátku nabízí k zakoupení nový pilník, který si můžete přinést příště nebo pak teda vlastní pilníky. Fakt můžu jen doporučit.